STV SA

ISTORIC SERVICIUL TRANSPORT VOLUNTARI

SERVICIUL TRANSPORT VOLUNTARI este societatea Consiliului Local Voluntari, care efectueaza transport public local de calatori in baza contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de calatori cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov, asigurand legatura dintre orasul Voluntari (judetul Ilfov) si municipiul Bucuresti pe mai multe trasee regionale. (vezi sectiunea Servicii – Baza grafic).

Incepand cu anul 2008 am desfasurat activitatea de transport persoane pe baza de grafic in urma licitatiei organizate de Ministerul Transporturilor prin Autoritatea Rutiera Romana, societatea castigand dreptul de folosinta pe mai multe trasee.

Societatea a modernizat periodic parcul auto, avand astazi in dotare peste 200 de autobuze urbane cu o capacitate maxima de 80 de persoane, autobuze destinate transportului public, norma de poluare fiind EURO 5 si EURO 6.

In prezent flota auto numara 200 de autobuze, 4 autocare marca MAN LION’S COACH care deservesc si astazi activitati educationale si culturale pentru comunitatea orasului Voluntari si un microbuz. De asemenea, vor fi achizitionate prin fonduri europene 36 de autobuze electrice.