STV SA

PORTOFEL ELECTRONIC

Portofel electronic

Portofelul electronic este un titlu de călătorie care poate fi încărcat pe cardul de transport și se validează în mod obligatoriu la unul din echipamentele electronice montate în acest scop în vehiculul cu care se efectuează călătoria.

Acest titlu de călătorie poate fi utilizat doar în cazul călătoriilor metropolitane. Astfel, odată cu validarea cardului de transport, va fi dedusă suma de 3 lei din portofelul electronic, reprezentând contravaloarea unei călătorii metropolitane.

La emiterea cardului ACTIV nominal, portofelul electronic poate fi încărcat cu minim 15 lei (dacă nu este adăugat pe card un tip de abonament) și maxim 50 lei. Ulterior, portofelul electronic poate fi reîncărcat la centrele de vânzare, la automatele de vânzare și prin intermediul platformei de reîncărcare on-line.

La emiterea cardului ACTIV nenominal, portofelul electronic poate fi încărcat cu minim 6 lei (dacă nu este adăugat pe card un tip de abonament) și maxim 50 lei. Ulterior, portofelul electronic poate fi reîncărcat la centrele de vânzare și la automatele de vânzare.

Pentru mai multe informatii va rugam sa va adresati Societatii de Transport Bucuresti